Головна » 2014 » Грудень » 4 » ОСТАННІ ТЕНДЕНЦІЇ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА - МОДУЛЬНІ КАРТИНИ
02:42
ОСТАННІ ТЕНДЕНЦІЇ СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА - МОДУЛЬНІ КАРТИНИ

Однією з сучасних дизайнерських ідей оформлення приміщень є модульні (сигментовані) картини. Модульна картина - це та ж картина, але складається з декількох частин, об'єднаних загальним сюжетом або ідеєю. Сигментовані картини бувають декількох видів - диптихи, триптихи, поліптихи. Цей стиль в мистецтві називається арт-модерн.

Диптих

Диптих (від грец. - Складений вдвічі) - цей термін зазвичай застосовується до парних картин , об'єднаних спільною ідеєю або сюжетом.

Триптих

Триптих (від грец. - Складений втричі) - витвір мистецтва, який складається з трьох картин, барельєфів та ін., об'єднаних спільною ідеєю.

Поліптих

Поліптих - кілька картин, пов'язани загальним  задумом (темою), а також єдністю кольорового та композиційного ладу..     

Зображення на модульних картинах мають своє продовження і на торцях полотна, тому ці роботи не передбачають оформлення в декоративний багет (раму) та необхідності подальших витрат.

Живопис в стилі арт-модерн - один з актуальних напрямків сучасного образотворчого мистецтва. Інтер'єр оформлений такими роботами претендує на оригінальність, а так само символізує достаток і тонкий смак господаря помешкання.

Розвиток технологій приніс з собою захоплення принтами (фото на полотні), але СПРАВЖНЯ КАРТИНА  у вашому будинку миттєво притягує до себе погляди гостей і приносить задоволення! Модульні картини без сумніву є хітом в оформленні інтер'єрів квартир і офісів. Вони виглядають дійсно стильно на будь-якій стіні!

Ви можете замовити модульні картини на нашому сайті. Будемо раді втілити в реальність будь-які ваші ідеї.)))))

 

Переглядів: 1177 | Додав: Art | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar