Головна » 2014 » Листопад » 18 » КАРТИНА - КРАЩИЙ ПОДАРУНОК
00:49
КАРТИНА - КРАЩИЙ ПОДАРУНОК

В нашому житті часто трапляються урочисті події: дні народження, ювілеї близьких людей, колег, а також пам'ятні дати. Напевно, кожен опинявся в ситуації, коли потрібно вибрати відповідний подарунок, а від запропонованого асортименту починала крутитися голова! Якщо чесно, то невідомо, яка ситуація гірша: відсутність асортименту або величезний вибір.

Зрозуміло, дуже хотілося б, щоб подарунок не просто нагадував про дарувальника, а й подобався і був максимально корисним. Існують подарунки, доречні лише для якогось певного випадку. Тоді як картини можна подарувати на будь-яке свято і абсолютно з будь-якого приводу. Такий подарунок завжди доречний і приємний.

Картина - це подарунок, який здатний не тільки додати неповторний затишок оселі, але і створити певний стиль: так картини на полотні у техніці масляними фарбами придають інтер'єру вишуканість і благородний шик, а якісно виконані копії картин представлять власника кімнати як цінителя високого мистецтва.

Якщо говорити про варіанти для чоловіків і жінок, то для останніх особливо актуальними стануть полотна з пейзажами або натюрмортами. Підбираючи картину для чоловіка можна зупинити свій вибір на міських або морських пейзажах, виконаних в класичному стилі.

Якщо ви вирішили зробити подарунок колегам по роботі або бізнес-партнерам, то краще вибрати картину в стилі поп-арт або абстракції.

Звичайно, вибрати доречний сюжет картини для подарунка буде набагато простіше, якщо ви заздалегідь дізнаєтесь про смаки та вподобання людей, яким ви вирішили зробити такий чудовий подарунок як картину олійними фарбами написану справжнім художником

.

Переглядів: 1051 | Додав: Art | Рейтинг: 3.0/3
Всього коментарів: 1
avatar
1 Lesya Petrus • 01:28, 18.11.2014
Блог -супер! ) tongue
avatar