Головна » 2014 » Листопад » 18 » КАРТИНИ В ІНТЕР’ЄРІ
00:54
КАРТИНИ В ІНТЕР’ЄРІ

Сучасний інтер'єр важко уявити без картин. Вони немов відтіняють дизайн приміщення в цілому і надають йому особливу мальовничість. Без картин інтер'єр став би дуже нудним і нецікавим. Вибір картин сьогодні величезний: акварель, естамп, ліногравюра,  офорт …Але найбільш популярним є живопис олійними фарбами. Картина вибирається залежно від того, яке приміщення ви бажаєте нею прикрасити.

На стінах вітальні найбільш виграшно виглядають великі картини з класичним сюжетом або більш абстрактні. Картини дозволять надати вітальні парадності, урочистості, адже тут зустрічають гостей і проводять більшу частину часу самі мешканці оселі. Часто у вітальні вішають портрети. Для того щоб додати картинам особливого шику можна використовувати підсвічування або світильники.

 

В їдальні саме місце для натюрморту з квітами або фруктами. 

Холл, коридор - приміщення, де найчастіше розміщують картини на яких може бути зображена природа або архітектурні споруди.

Для спальні найкраще підійдуть картини у пастельних тонах, що сприяють приємному відпочинку і здоровому сну. Наприклад, портрет дівчини напівабстрактного характеру або зображення сплячого кошеня. Для дитячої спальної кімнати часто обирають картини в стилі Євгенії Гапчинської.

В будь-якому випадку, головне у виборі картини - оптимізм, позитивний настрій, світлі, радісні фарби, гарні сюжети. Адже від правильного вибору картини залежить психологічна обстановка в приміщенні. А ми зі свого боку, бажаємо вам тільки приємних емоцій від прикраси будинку картинами!))))

  

Переглядів: 1088 | Додав: Art | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
avatar